Monday, November 30, 2009

Jan de Bouvrie stoel kopen

Als je de inrichting modern en zeer stijlvol wilt inrichten dan is de Jan de Bouvrie stoel onmisbaar. Als je naar de woning beurzen of de woning boulevards gaat rondkijken dan zie je dat de stoelen van Jan des Bouvrie steeds meer in de winkels verschijnen. Hij is super, de Jan Bouvrie in zijn ontwerpers talent.

Zelf in een kantoor of werkplek staat de Jan de Bouvrie stoel er perfect bij. Op je kantoor moet je dan geen stoel van Jan de Bouvrie gaan plaatsen waarop je kunt gaan loungen.

Als je de rest van de inrichting ook van Jan de Bouvrie wilt hebben zul je bij de Bouvrie zelf moeten zijn, want in de winkel krijg je op een paar uitzonderingen na alleen de Jan des Bouvrie stoel. Kon je voorheen bij Jan de Bouvrie terecht voor een mooie witte stoel, nu zijn er meerdere kleuren en verschillende collecties te verkrijgen.

Begrijp me niet verkeerd maar ontwerpen van Jan de Bouvrie is niet alleen maar bekend om zijn prachtige ontworpen stoel. Jan de Bouvrie geeft dus verschillende accenten aan jouw interieur zodat je buiten de stoel nagenoeg alles dat voor je interieur nodig is kunt krijgen.

Bij zijn partner Monique kun je ook van alles krijgen zoals bijvoorbeeld mooie stoelen, dit kan handig zijn als Jan het niet meer in zijn assortiment heeft. Als je kijkt naar een door Monique ontworpen stoel dan zie je dat de ontwerpen stoerder en ronder zijn dan de door Jan de Bouvrie ontworpen stoelen.

In het plaatsje Naarden kun je in de studio van Jan de Bouvrie gaan kijken naar wat voor een mogelijkheden je allemaal hebt Je kunt kiezen uit allerlei kleurtjes en bij de stoel van Jan de Bouvrie is het ook nog mogelijke om bijpassende raamdecoraties te vinden.

No comments:

Post a Comment