Saturday, November 7, 2009

Bureau stoelen kiezen

Het aanbod aan bureaustoelen begint bij hele goedkope producten voor massagebruik en eindigt bij producten die veel specifieker en meer ergonomisch zijn. Denk bijvoorbeeld aan de bureaustoelen van meer dan duizend euro die perfecte ondersteuning bieden voor je lumbale wervelkolom of een eventueel mankement dat je ergens hebt.

Een goede bureaustoel is dan wel niet goedkoop, maar je doet er wel ontzettend lang mee. Tien jaar geleden heb ik mijn bureaustoel gekocht waar ik nu op zit en hij zit nog altijd zeer relax. Als je een dure bureau stoel gaat vergelijken met een goedkope dan blijkt die dure helemaal niet zo duur te zijn omdat die veel langer mee gaat. Buiten dat de investering op langer termijn het zelfde kost, is zit de stoel ook nog veel beter als die goedkopere stoel.

Er zijn heel wat bureaustoelen op de markt die geprofileerd worden als directeursstoel. Ze zijn dan bekleed met leder of nep leder en geven een chique uitstraling. Een goed uitziende bureaustoel kun je al voor minder dan tachtig euro aanschaffen. Een goedkopere bureaustoel kan helaas niet vergelijken met de luxe van een duurdere bureaustoel.

Als je langdurig zittend werk doet, zoals de meeste mensen op kantoor, is het belangrijk om een goede werkomgeving te hebben. In een gezonde werkomgeving is een goede zithouding van essentieel van belang en is dus de aanschaf van een goede stoel is niet meer weg te denken. Een bureaustoel is zijn geld in dit opzicht al helemaal waard.

Als je een bureaustoel aanschaft is het handig om je te bedenken hoeveel je per dag op je kont zit Zit je maar heel af en toe, of doe je vooral staand werk, dan is een gewone bureaustoel goed genoeg. functioneel is het niet echt bijzonders, maar op zich zien ze er wel aardig uit. Bij meer dan drie uurtjes zittend werk per dag is het geen slecht idee om een ergonomische bureaustoel te kopen. Een stoel kopen van 2500 euro hoeft echt niet, maar bezuinig niet op zo'n stoel. Het is zo belangrijk voor je rug, dus het is de investering altijd waard. Hopelijk kun je naar aanleiding van dit artikel dus bureau stoelen kiezen. Je kunt ook de link volgen.

No comments:

Post a Comment