Wednesday, November 11, 2009

Het Stoelen Merk Artifort

Vijf jaar geleden leerde ik Artifort kennen. Ik zag de stand op een beurs en ik was er meteen weg van. De vormgeving van Artifort is heel bijzonder en perfect te combineren met vrijwel elk interieur.

Artifort stoelen zijn een goede keuze als je op dit moment zelf zoekt naar een mooie optie voor design stoelen. Je kunt er vele jaren plezier van hebben. Meerdere mensen uit mijn persoonlijke kring en een collega, hebben Artifort stoelen die ze helemaal het einde vinden. Hij had ze zelfs opnieuw laten bekleden en kleuren, puur omdat het geweldige kwaliteit was.

Het is bij meerdere dingen zo, maar probeer iets meer uit te geven voor kwaliteit. Je koopt niet de goedkoopste stoelen als je gaat voor Artifort, maar je investeert wel in kwalitatief goede spullen. Een Artifort stoel is op meubelgebied dan ook een aardig goede investering. Het is net als met schoenen. Je kunt een paar keer per jaar goedkope schoenen kopen, maar je kunt ook een keer een paar kopen waar je jaren mee vooruit kan. Na twee jaar zijn de dure schoenen waarschijnlijk een betere investering geweest.

Dat werkt dus ook zo voor stoelen. Wat je kunt doen is Artifort laten voor wat het is en gewoon de komende tien jaar steeds opnieuw nieuwe stoelen kopen. Als je de kleuren of bekleding zat bent kun je gerust alles opnieuw laten bekleden of verven om het weer een fris uiterlijk te geven. Denk hier sowieso eens over na. Vaak raken we verveeld van voortdurend dezelfde stijl en vinden we het tijd om alles eens anders te doen. Als je dan een nieuwe look aan je bestaande stoelen geeft bespaar je jezelf heel wat geld en ziet het vaak te gek uit.

No comments:

Post a Comment