Thursday, November 5, 2009

Gispen Stoelen

Een Gispen stoel(en) is een topklasse merk in Nederland. Gispen stoelen zijn bekend vanwege de moderne, prachtig gestijlde vormgeving. De stoel is gemaakt van metaal en stof wat een strakke uitstraling weer geeft. Het resultaat zijn gestroomlijnde stoelen en andere meubelen die geweldig gecombineerd kunnen worden in een modern interieur.

Het voordeel van Gispen is niet alleen dat het Nederlands is (enig chauvinisme mag wel), maar ook dat ze niet zo kil aandoen als veel andere moderne meubelen. Gispen is een ontwerp van ontwerper Jan Des Bouvries. Jan is op dit moment een van de meest gevierde meubel ontwerpers van ons land. Kan geen toeval zijn dat er in Nederland zoveel ontwerpen terug te vinden zijn in de woonkamers.

Als je een gispen stoelen gaat aanschaffen is het verstandig om je in verschillende meubelzaken te oriƫnteren. Gispen stoelen kun je bijna in alle moderne meubelzaken vinden en er is ook nog een mogelijkheid om via internet een te kopen. Het loont zich zeker om uit te zoeken welke stoel het meest voordeligst is in prijs. De prijsverschillen kunnen toch wel groot zijn en echt de moeite waard voor vergelijking.

Buiten het prijsverschil is de servicegraad en kwaliteit zeer van belang. Indien je hebt besloten om toch wat meer geld te investeren in gispen stoelen dan zou het vervelend zijn als er schade zou ontstaan tijdens het vervoer. Het makkelijkste blijft gewoon de stoelen te laten bezorgen, zodat ze verzekerd zijn totdat ze bij jou thuis aankomen.

Overtuig je er zelf van dat transportbedrijf de bestelde meubelen kan verzekeren tegen schade. Je zult niet de eerste zijn die beschadigde meubelen krijgt afgeleverd en er dan achter moet komen dat ze niet verzekerd waren tegen vervoersschade. Over het algemeen waar ze Jan Des Bouvries verkopen zijn betrouwbare zaken maar vergeet niet dat je altijd roten appels tussen kunt hebben.

No comments:

Post a Comment