Thursday, February 5, 2009

6 Eetkamerstoelen

De meeste eetkamertafels hebben 6 eetkamerstoelen nodig. Vaak als je een advertentie ziet voor eetkamerstoelen dan gaat het ook om 6 eetkamerstoelen. Er zijn natuurlijk kleinere tafels, als je onder de 2 meter lang zit dan heb je vaak maar 4 eetkamerstoelen nodig.

Het hangt natuurlijk allemaal af van de grootte van je eetkamer. In moderne huizen zijn eetkamers weer wat meer terug aan het komen, maar als je een huis hebt dat tussen 1990 en 2000 gebouwd is dan heb je kans dat je niet eens 6 eetkamerstoelen in je eetkamer kwijt komt. Het is bij sommige huizen al moeilijk zat om een goede eettafel kwijt te komen waar je 4 eetkamerstoelen bij neer kunt zetten. Oudere huizen hadden vaak meer ruimte voor een eetkamer en daar komt het voor dat je nog grote eettafels ziet waar je niet eens genoeg hebt aan 6 eetkamerstoelen.

Een lange eettafel met meer dan 6 eetkamerstoelen kan erg indrukwekkend over komen, vooral als de tafel donker is. De 6 eetkamerstoelen kunnen ook donker zijn, of licht, afhankelijk van de inrichting van je eetkamer of keuken. Als de tafel mooi opgedekt is kan een eetkamer met 6 eetkamerstoelen een prachtig gezicht zijn voor jouzelf en ook voor gasten. Met name met de feestdagen is het dan leuk om met zijn allen in de eetkamer te zitten. Hopelijk heb je dan genoeg aan 6 eetkamerstoelen...

1 comment:

  1. Hallo Peter,

    Je blog is goed gevuld alleen mis ik hier en daar wat mooie plaatjes. Het gaat tenslotte over mooie spulletjes :-) Succes met bloggen!

    Groeten,
    Joost

    http://www.joostwest.nl

    ReplyDelete